رویکرد حساب ۱۰۰ امام (ره) محرومیت زدایی از جامعه است
میهن نیوز- مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان در جمع خبرنگاران گفت:در سال جاری از محل حساب ۱۰۰ امام (ره) و کمک خیرین ۶۰ میلیارد ریال بصورت نقدی و غیر نقدی برای تعمیر، تکمیل و احداث واحد های مسکونی شهری و روستایی پرداخت شده است.
رضا خواجه ای در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه، کمکهای مردمی به این حساب واریز و در زمان نیاز از محل این حساب، کمکها به افراد نیازمند پرداخت میشود، ادامه داد: این میزان برای تکمیل و احداث۶۳ واحد مسکونی شهری و روستایی ویژه اقشار کم درآمد هزینه شده است
وی افزود: حساب ۱۰۰ امام (ره) منشای برای حل مشکل مسکن محرومان محسوب میشود و از زمان افتتاح این حساب در ۲۱ فروردین ۱۳۵۸ توسط بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران تاکنون نقش بسزایی برای برطرف ساختن این معضل داشته است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان با بیان اینکه رویکرد حساب ۱۰۰ امام (ره) محرومیت زدایی از جامعه است، تصریح کرد: بنیاد مسکن توانسته در این استان به ضرورت نیاز وظایف خود را به نحو مطلوب انجام داده تا با توجه به شناسایی خانوادههای نیازمند از این محل تأمین مسکن محرومان انجام شود.
مدیرکل بنیاد مسکن استان، بهرهگیری از ظرفیت و مشارکت خیرین را در تقویت حساب ۱۰۰ امام (ره) امری مهم دانست و یادآور شد: هماکنون نیز مردم میتوانند کمکهای نقدی خود را برای ساخت مسکن محرومان از طریق شماره حساب ۱۰۰ نزد بانک ملی واریز کنند.
تهیه طرح هادی در ۵۸ روستای استان در ۶ ماهه اول سال جاری
مدیرکل بنیاد مسکن استان در ادامه با اشاره به تهیه طرح هادی روستایی گفت:در ۶ ماهه سال جاری، طرح هادی در ۵۸ روستای استان با اعتباری بالغ بر ۳۳ میلیارد ریال تهیه شده است.
خواجه ای با بیان اینکه، طرح هادی روستایی بعنوان سند و برنامه ای ده ساله جهت توسعه موزون و هدایت صحیح توسعه و عمران روستایی تلقی می شود و کلیه اقدامات عمرانی در سطح روستاها از جمله تهیه و اجرای طرحها و پروژههای عمرانی، لازم است مطابق با ضوابط ،برنامهها و سیاستهای طرحهای مذکور انجام گیرد.
وی تصریح کرد: میانگین اجرای طرح هادی روستایی در استان زنجان ۵/۶۴ درصد و در سطح کشور ۵۸ درصد و همچنین تعداد اجرای طرح هادی درروستاهای بالای۲۰ خانوار ۴۶۰ روستا می باشد.
مدیرکل بنیاد مسکن تاکید کرد: بنیاد مسکن به عنوان متولی امر ساخت و ساز و اجرای طرح هادی درروستاها تلاش دارد تا با تعامل دهیاران و اعضای شورای اسلامی درجهت توسعه و تقویت روستا ها قدم بردارد.
خواجه ای به ارائه خدمات فنی و مهندسی از سوی بنیاد مسکن اشاره کرد و گفت: خدمات فنی و مهندسی برای ارائه خدمات در صدور پروانه ساختمان های روستایی بر اساس ضوابط، مقررات فنی، طرح هادی مصوب و نظارت بر اجرای ساختمانهای روستایی با هدف جلوگیری از ساخت و ساز غیراصولی و غیرمجاز در روستا، افزایش کیفیت ساخت و سازهای روستایی و دسترسی روستاییان به خدمات فنی و مهندسی می باشد.
وی افزود: در ۶ ماهه سال جاری، ۴۷۰۰ فقره خدمات فنی و مهندسی در زمینه های مختلف در استان ارائه شده است.
دیدگاهتان را بنویسید